Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dimecres, 2 de juny del 2010

Feu clic aquí per veure la nota informativa del CERES sobre el Decret llei aprovat pel Govern de la Generalitat. Aquesta nota aclareix alguns aspectes sobre a qui afecta la retallada de sous aprovada i els conflictes que es poden donar per la contradicció existent amb alguns convenis col·lectius que es pretenen incomplir

El Govern de la Generalitat ha decidit la desaparició de 63 entitats del sector públic, mitjançant dissolucions, fusions o integracions en altres organismes. Algunes de les entitats que desapareixen s’integraran a l’ICS per a la qual cosa és necessari modificar la Llei de l’ICS.

A hores d’ara no tenim més informació, però davant la incertesa i els dubtes que ha causat aquesta decisió del Govern entre els treballadors i treballadores d’aquestes entitats, CCOO vol deixar ben clar que les condicions laborals no poden ser modificades unilateralment, que tot el personal manté els seus drets i que les empreses continuen vinculades pel conveni col·lectiu.

Aquesta resolució del Govern, de la qual els representants dels treballadors no havíem estat informats, és un motiu més que demostra la necessitat que la vaga convocada per al dia 8 a tot el sector públic sigui un èxit rotund.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada