Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dilluns, 4 d’octubre del 2010

AVÍS-SGRH sobre la borsa de treball

El nou Pacte modifica el sistema d’inscripció a la Borsa de Treball: a partir d’ara cal especificar a la sol·licitud, a més de la Gerència Territorial, els SAP (Servei d’atenció primària), ACUT (Unitat d’Atenció Continuada i Urgències de base territorial) i/o Hospital en què la persona candidata manifesta la seva disponibilitat per treballar.

Perquè és important fer correctament aquesta inscripció ?

1) Les persones candidates només rebran ofertes de treball d’aquells SAPs, ACUTs i/o Hospitals que hagin seleccionat en la seva sol·licitud d’inscripció.

2) Tindran la consideració de rebutjos injustificats aquells que el candidat faci a ofertes de treball per a prestar serveis en qualsevol de les unitats en les que s’hagi inscrit.

Cóm s’ha de fer aquesta inscripció?

Anar a “Dades sol·licitud”, a la pestanya “Àmbit territorial”. Hi trobareu, al costat de la relació de Gerències Territorials, un arbre desplegable que us permetrà seleccionar les unitats que desitgeu.

Teniu de termini fins al dia 27 d’octubre per adaptar la vostra sol·licitud a aquest nou sistema. Transcorregut aquest termini es farà una assignació automàtica a aquelles inscripcions que no s'hagin actualitzat.

Aquesta assignació d’ofici es farà d'acord amb els criteris següents:

a) S’incorporarà a la inscripció els SAP / ACUT i/o hospitals que estiguessin inclosos fins ara com a preferències.

b) S’incorporarà a la inscripció tots els SAP, ACUT i hospitals de cada gerència territorial inclosa en la inscripció, en les que no es tingui especificada cap preferència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada