Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dimecres, 2 de febrer del 2011

Elecció de plaça


Tots els sindicats amb representació a la Mesa Sectorial de Sanitat vam acordar convocar una reunió de la Mesa Sectorial de Sanitat per per tractar sobre els criteris d'elecció de plaça quan s'ha superat un procés selectiu. La postura unànime dels sindicats amb representació a la Mesa Sectorial en relació a aquest assumpte és la següent:
1. La llista de places vacants amb identificació dels centres de treball en què estan ubicades ha de ser pública abans de l'acte d'elecció de destinació. En el cas de l'atenció primària hem d'entendre per centre de treball el CAP o l'ABS.
2. En l'acte de l'elecció de destinació els aspirants aprovats escolliran el centre de treball concret en què volen exercir les seves funcions.
3. L'ordre pel qual els aspirants escolliran plaça estarà determinat únicament per la puntuació obtinguda en el procés selectiu corresponent.
Considerem que la proposta plantejada garanteix que els opositors aprovats puguin escollir la plaça que més s'ajusta als seus interessos mitjançant un sistema transparent i respectuós amb els principis que han de regir la selecció dels funcionaris.
Per tot això, demanem que atenent els motius exposats i que és una sol·licitud de tota la representació sindical de la Mesa Sectorial, la Direcció de l'ICS reconsideri la seva postura i accepti la nostra proposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada