Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dilluns, 30 de maig del 2011

CCOO S’ABSTÉ EN LA VOTACIÓ DEL PRESSUPOST DE L’ICS

Els representants de CCOO al Consell d’Administració de l’ICS van abstenir-se, perquè no van disposar del projecte de pressupost fins a 24 hores abans de la reunió.



CCOO considera impossible adoptar una postura coherent i raonada sobre el pressupost de l’Institut Català de la Salut quan s’han tingut només 24 hores per analitzar-lo. Enviar un pressupost de 2.775 milions d’euros als membres del Consell d’Administració de l’ICS perquè l’aprovin 24 hores després és una falta de respecte i evidencia l’escassa importància que el Govern dóna a aquests òrgans, que sembla que estiguin més pensats per repartir dietes que per discutir i acordar les línies estratègiques de la primera empresa sanitària de Catalunya.



Els representants de CCOO al Consell d’Administració amb la seva abstenció van voler evidenciar la impossibilitat de manifestar-se sobre un pressupost que no s’havia pogut analitzar i denunciar la inoperància d’un Consell d’Administració en el qual els seus membres no poden participar per manca de informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada