Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dijous, 26 de gener del 2012



ICV-EUiA estrena una pàgina web perquè la ciutadania mostri el seu rebuig a "l'Impost de la malaltia"


Dolors Camats explica que la nova aplicació va en la línia de demostrar que "hi ha alternatives a la política de retallades de CiU"


La portaveu del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Dolors Camats, ha anunciat que la coalició ha posat en marxa una pàgina web (http://noalimpostdelamalaltia.ecosfera.cat/index.html) que dóna la possibilitat als ciutadans i ciutadanes de mostrar el seu rebuig a "l'Impost de la malaltia" fent arribar un correu electrònic al Govern i als diputats i diputades al Parlament explicant les raons del seu desacord. "És una aplicació que permet que qualsevol ciutadà exposi les seves raons per dir no a la nova taxa", ha explicat Camats, que ha situat la iniciativa en el marc de demostrar que "hi ha alternatives a la política de retallades del Govern".


Per a ICV, l'euro per recepta és un "peatge a l'accés a la sanitat" amb un "repagament dels medicaments". "El Govern justifica la mesura per evitar l'abús de medicaments per part de la ciutadania però té un clar afany recaptatori. S'obliden que no és la gent qui decideix els medicaments que es recepten sinó els i les metges", ha denunciat Camats.


"És especialment greu per moltes persones grans, de renda més baixa i per les persones que pateixen malalties cròniques", ha assegurat la portaveu parlamentària que ha situat alternatives "més eficaces i justes" com prohibir l'activitat comercial sobre medicaments i productes sanitaris als centres i que els sistemes d'informació i formació pels professionals sobre medicaments i tecnologies siguin responsabilitat del sistema sanitari i no estiguin en mans de les empreses farmacèutiques.


Precisament per totes aquestes raons, Camats ha explicat que el seu grup parlamentari ha presentat una esmena de supressió a la Llei de mesures fiscals i financeres i de creació de l'impost sobre les estades en establiments turístics per acabar amb aquesta taxa per recepta perquè és totalment "injusta" i "injustificada".




Per més informació:
Josep Vendrell, diputat del grup parlamentari ICV-EUiA

Miquel Farrés, coordinador de l'Àmbit de Salut d'ICV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada