Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dimecres, 22 de febrer del 2012

Llei de pressupostos

El Parlament ha publicat la Llei de pressupostos i hem pogut accedir al text definitiu. Finalment, s'ha exclòs la sanitat concertada del descompte que ha aprovat el Govern per a la resta de treballadors del sector públic.
Aquest és el text definitiu de l'article 34 (mireu l'apartat 3):
Article 34. Altres mesures de reducció de la despesa de personal per al 2012
1. S’autoritza el Govern a adoptar mesures excepcionals de reducció de la despesa de personal prevista per a l’exercici del 2012 que poden afectar, preferentment i amb caràcter proporcional sobre el total de les retribucions anuals, les pagues addicionals dels conceptes que tinguin consideració de complement específic o equivalent. Aquestes mesures han de tenir un impacte equivalent sobre el personal laboral de l’Administració de la Generalitat i la resta de personal del sector públic de la Generalitat, i també sobre el personal de les universitats públiques, d’acord amb llur règim retributiu. Per al personal laboral, la distribució i l’aplicació de la reducció prevista per aquest apartat es produirà per mitjà de la negociació col·lectiva i, en cas que l’1 de maig de 2012 no s’hagi arribat a un acord de distribució, aquesta reducció s’aplicarà a les retribucions de juny i desembre.
2. Pel que fa a les entitats concertades dels àmbits educatiu i social no incloses en el sector públic de la Generalitat, es repercutirà una reducció equivalent en l’import dels crèdits dels pressupostos de la Generalitat per al 2012 corresponents al pagament delegat dels concerts educatius i als concerts o encàrrecs de gestió per la prestació de serveis socials de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials amb entitats del sector públic, i també dels crèdits per al finançament ordinari de les universitats públiques. En el marc dels acords d’analogia retributiva, a partir de l’1 de gener de 2012 la part corresponent a les retribucions del personal que presta serveis en els ensenyaments objecte de concert dels centres concertats i percebudes pel sistema de pagament delegat, experimentarà una reducció anàloga a tots els efectes per al personal funcionari docent no universitari, sense que l’import resultant sigui en còmput anual inferior al corresponent al personal públic amb condicions equivalents. A aquests efectes, s’autoritza el Govern a adequar l’import dels mòduls dels concerts educatius per a l’any 2012 corresponents a les despeses de personal.
3. Les entitats del sector públic de la Generalitat que tinguin subscrits contractes o convenis per a la prestació de serveis sanitaris amb el Servei Català de la Salut resten excloses de l’aplicació de les mesures regulades per aquest article.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada