Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dilluns, 25 de juny del 2012

Mesa Sectorial. Sessió de 22-6-12

Complement durant la situació d’incapacitat temporal

La Direcció de l’ICS ha informat que després dels últims canvis legals, la Mesa Sectorial pot acordar que l’ICS complementi fins al 100% del sou durant els tres primers mesos de cada procés de baixa. Si no s’arribés a cap acord, l’ICS no podria complementar res i, per tant, el primers 3 dies de baixa no es cobraria res, fins al dia 20 es cobraria un 60% i a partir del dia 21, un 75%.

CCOO, MC, UGT i SATSE hem dit que rebutgem les mesures aprovades pel Govern que penalitzen les persones malaltes, però davant la possibilitat de perdre tots els complements d’IT hem acceptat la proposta de l’ICS. CATAC ha manifestat que no està d’acord i que vol que s’apliquin les pitjors mesures possibles per veure si els treballadors reaccionen.

Barems de selecció fixa

Amb el suport de CCOO, MC i UGT s’han aprovat el barems de selecció fixa. Recordeu que durant la negociació vam aconseguir que es retirés del barem l’avaluació i també la pretensió de l’ICS que la formació contínua caduqués.

Trasllats

L’ICS va informar que té intenció de fer concursos de mobilitat voluntària de totes les categories. A les convocatòries les places estarien identificades per SAP sense especificar els centres de treball o EAP on estan les vacants.

CCOO hem manifestat el nostre total desacord amb aquesta pretensió de l’ICS, ja que això suposaria que el personal hagués de demanar el trasllat sense saber si hi ha vacant al lloc on vol anar; si no hi hagués vacant on vol anar, s’hauria d’incorporar a qualsevol altra lloc de treball en la SAP. Per exemple, una persona que treballa a Sant Feliu de Guíxols vol anar a treballar a Cadaqués; ha de demanar la SAP Girona
Nord i pot acabar treballant a Beget. Diuen que això és beneficiós pels treballadors. No és broma. Si mireu un mapa, flipareu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada