Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dimecres, 20 de març del 2013

Desallotjats pels Mossos els quinze sindicalistes tancats al Palau


Una quinzena de representants de la Plataforma Sindical Unitària s'han tancat al Palau de la Música. Amb aquesta acció espontània, que ha finalitzat quan a un quart d'una de la matinada els Mossos els han desallotjat, han volgut mostrar el seu rebuig a les retallades en el funcionariat. La intenció era quedar-s'hi fins a aquest dimecres a la tarda, quan hi ha convocada una concentració unitària dels treballadors públics.
Representants sindicals de la Plataforma Sindical Unitària va decidir, sense previ avís, tancar-se al Palau de la Música. Van triar aquest escenari, esquitxat pel cas Millet i un exemple “de com de malament s’han fet les coses”, per protestar contra les retallades en els serveis públics i la corrupció. Una quinzena de sindicalistes van irrompre al vestíbul de la sala de concerts amb sacs de dormir. Inicialment, els Mossos d’Esquadra s’hi van desplaçar, però no van demanar-los que marxessin. Quatre hores més tard, un operatiu policial sí que els ha obligat a abandonar la protesta. Ells s’han resistit pacíficament i un cop fora, tretze dels quinze han decidit unir-se a la tancada de Sant Pau.


La voluntat dels tancats era quedar-se al Palau fins a aquest dimecres i afegir-se a la concentració unitària dels treballadors públics que hi ha convocada a les 18 h a la plaça de Sant Jaume.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada