Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dilluns, 27 de maig del 2013

Marxa pel dret a la negociació col.lectiva i contra l´atur i la precarietat

El pròxim dimarts, 4 de juny, les CCOO del Baix Llobregat organitzem una Marxa pel dret a la Negociació Col·lectiva i contra l’atur i la precarietat oberta a la participació de tota la ciutadania.

En aquesta Marxa col·laboren associacions de persones aturades del Baix Llobregat.

El trajecte serà sortint de la seu de les CCOO a Cornellà a les 8.30h del matí i finalitzarà a la plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat a les 12:30h aproximadament.

En la caminada que travessa Cornellà de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat, anirem fent microassemblees a empreses en conflicte que ens trobem pel camí, amb la participació de les seves Seccions Sindicals i el míting final amb el secretari general de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya, en Joan Carles Gallego (que participarà activament en la Marxa).

En el moment que arribem al Consell Comarcal, on hi ha prevista una microassemblea, farem una aturada amb entrepà inclòs.

Una bona oportunitat de les CCOO del Baix Llobregat per sumar-nos a la mobilització de la Setmana de Lluita de la Confederació Europa de Sindicats per exigir que s’acabi amb l’austeritat i reclamar projecte de refundació democràtica i social a Europa.

Important acció per demostrar també que les CCOO del Baix Llobregat continuem lluitant, que si estem units no hi cap la resignació i que aquesta reivindicació no és d’uns pocs, és de tothom, de la classe treballadora en actiu o en atur i de la defensa dels drets de ciutadania.

Féu extensiva aquesta convocatòria a totes aquelles persones del vostre voltant, en el centre de treball, en el barri, en associacions i entitats. Podeu descarregar el cartell a


T’hi esperem, participa!!!

IMPORTANT: Confirmar assistència a Isa Romero al tel 93 474 99 00 per poder garantir el servei d’avituallament.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada