Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dilluns, 28 d’octubre del 2013

Comunicat de la Junta de Personal

Benvolgudes companyes i companys:
La Junta de Personal d’Atenció Primària Costa de Ponent reunida en sessió plenària decideix per unanimitat de tots els sindicats representats en ella  fer-vos arribar els següents acords:
Primer.- Rebutgem qualsevol modificació unilateral de les condicions de treball per part de l’empresa que comporti pèrdues de drets laborals i de  llocs de treball.
Segon.- Denunciem l’actitud prepotent d’alguns directius de la Institució que incomplint la normativa imposen sense cap tipus de negociació jornades no acordades, passant per sobre dels acords establerts a l’EBEP.
Tercer.- Manifestem que aquestes accions produeixen una greu degradació de les condicions laborals dels companys i companyes, de la seva salut i de la qualitat assistencial que comporta la pèrdua de llocs de treball , la qual cosa posa en risc la salut de la població a la qual  donem  assistència.
Quart.- Exigim la restitució dels recursos aliens retallats dins dels centres: servei de neteja, manteniment, vigilància, etc  que afecten directament a la salubritat, a la seguretat dels professionals  i a la imatge de la nostra Institució.
Tal com us manifestàvem en el nostre escrit del proppassat 10  d’octubre aquesta Junta de Personal us crida a la mobilització activa i estar atents a les accions  en defensa dels nostres drets i llocs de treball, que properament convocarem  degut a la manca de voluntat negociadora i la d’escoltar les demandes i necessitats dels seus companys per part de la direcció de  RRHH d’aquesta DAP.
Davant qualsevol dubte i/o imposició que considereu que vulneren els vostres drets poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu juntapersonal@ambitcp.catsalut.net.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada