Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dilluns, 13 d’octubre del 2014

Ebola

Com ja sabeu en el mes d’agost vam iniciar requeriments a l’Administració i a les empreses respecte de la obligació d’informar i formar el personal dels serveis sanitaris en les mesures de prevenció front l’infecció per Ebola.  La no aplicació de mesures va provocar una interpel·lació al Conseller (en base a les nostres denúncies) a la qual va respondre que ho estaven resolent. Res més lluny de la realitat.

El dia 8 d’octubre (!!!!!!) l’ICS insta els seus serveis de prevenció a prendre les mesures necessàries. De la resta d’empreses tenim informacions contradictòries, algunes fan altres no. Hem de ser molt exigents en aquest requeriment a totes les empreses. S’ha d’actuar sobre TOT el personal, i sobre qualsevol servei que pugi rebre un cas desconegut: atenció primària, urgències, radiologia, laboratori, neteja, transport sanitari..... Prevenció és actuar com si qualsevol fos un cas possible, si esperem a la confirmació poden haver més contagis.

Us adjuntem el procediment de col·locació i retirada dels EPIS (EQUIPS DE PROTECCIÓ INDIVIDUAL) enfront d’un possible cas de febre hemorràgica per virus de l’Ebola, que ha elaborat la responsable de Salut Laboral de la Federació de Sanitat de CCOO Catalunya, juntament amb la Secció Sindical de CCOO a l’HGC. Aquest procediment és el recomanat per l’OMS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada