Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dijous, 11 de maig del 2017

Sessió de Grup de Treball DPO


Ha estat una presentació del grup de treball i el director de Persones i Desenvolupament Professional ha fet la proposta de que en dos sessions es faci un mapa amb les valoracions dels problemes que afecten a la Direcció per Objectius.

En primer lloc ha demanat que les diferents forces sindicals exposéssim les nostres demandes, en quant no poden ser canvis del II Acord, però sí aquells aspectes que no es compleixen o haurien de canviar.

 CCOO exposem els següents punts:

.            Objectius no adaptats als Centres Penitenciaris

•       Assignació dels objectius en el primer trimestre de l’any perquè sigui efectiu el seu compliment, i no com actualment succeeix que és signen a l’estiu, inclús després del primer semestre.

•       Contemplar l’adequació de metes en les reduccions de jornada, però de forma visible en la planella i que els professionals no hagin de fer el 100% i cobrar el 66%.

•       En cap cas un objectiu ha de ser una funció professional que ja és exercida de manera ordinària.

•       Els objectius han de ser consensuats, participats i seguits en tot el procés pels mateixos professionals per ser realment una eina de gestió, i no merament una consecució de tasques obligades perquè al final hi ha una compensació econòmica i es vegi com un càstig en comptes d’un objectiu.

•       En cap cas la formació ha de ser un objectiu, és un dret com a treballadores i treballadors de la funció pública i una obligació de la direcció formar als seus professionals.

•       La fitxa d’objectius és un contracte que al signar-lo tens dret a una còpia i ha saber i poder examinar el que signes.

•       Els objectius individuals no han de ser fora de l’horari laboral, hi ha direccions que diuen que ja cobres per ells i han de ser fora de l’horari laboral; així entenem que ens paguen per fer més jornada però en cap cas per assolir els objectius. Totalment injustificat.

Per la seva part la Direcció contempla que recull totes les nostres aportacions i en la pròxima reunió portarà un mapa de millores en el procés i en les característiques dels objectius i així ha fet constar amb la presència de directors de personal de diferents gerències de l’ICS  que avui han participat a la reunió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada