Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

divendres, 17 de novembre del 2017

Pla formació 2018 Hospital de Viladecans

El dia 15 de novembre van mantenir una reunió amb la Sra. Meritxell Herreros (Directora de Persones i Desenvolupament Professional), en relació a la sessió informativa del 14 de noviembre pel Pla  Formatiu 2018 per DUIS, TCAES i ZELADORS i el seucircuit d’inscripció.

CCOO ens hem posat en contacte amb la nostra Federació de Sanitat per transmetre´ls la nova organització dels cursos (semestral). Ens han confirmat que aquesta planificació (semestral i amb un termini d’inscripció tancat per apuntar-se a”tots” els cursos de cop) no es fa a la resta d’Hospitals de l’ICS (que s’han de regir per la normativa vigent de l’ Administració Pública), i posa en dubte la legalitat d’aquests canvis organitzatius després de la signatura per part dels sindicats CCOO i UGT del Pla Formatiu 2018(a l’octubre).
Com a defensors dels drets dels treballadors i del dret a la conciliació personal i laboral, CCOO no compartim el gruix d’aquesta planificació i hem proposat millores perquè sigui viable:
-Tenint en compte les noves incorporacions de treballadors d’aquestes categories al llarg de l’any i treballadors en situació d’IT, considerem un agravi comparatiu que no tinguin accés a la inscripció i, per tant, a la formació. Hem proposat reservar unes places en cada curs i que el termini d’inscripcions romangui obert(només per aquestessituacions).
 -Les edicions matí i tarda siguin proporcionals per facilitar l’accés a tothom.
-Intentar planificar dies fixos per ferels cursos durantels dos semestres.
-CCOO, preocupat per la situación dels corretorns per assistirals cursos, demanem ala Sra Herreros quina garantía tindran i ens explica que “la Direcció d’Infermeria facilitarà que els corretorns que estiguin admesos en un curs puguin asistir-hi”(sense que el treballador hagi de pactar una permuta amb un altre company).
Els corretorns hauran de fer la inscripció pels cursos que vulguin realitzar en el torn en el qual treballin en el moment del termini d’ inscripció.
-Hem proposat que els treballadors que realitzin Màsters o Postgraus tinguin la possibilitat de fer servir les 40 hores anuals de formació per a la realització de part de les pràctiquescorresponents.


SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L’HOSPITAL DE VILADECANS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada