Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dijous, 21 de juliol del 2011

L´ocupació a Catalunya

Des de la Secretaria de Socioeconomia de la Comissió Obrera Nacional de Catalunya, us presentem la vuitena edició de l’estudi L’OCUPACIÓ A CATALUNYA, que enguany fa referència a l’evolució del mercat de treball català durant l’any 2010.

L'any 2010 ha estat un any marcat, de nou, per la crisi econòmica i el continu creixement del nombre de persones aturades. Les dades del nostre mercat de treball evidencien importants deficiències per a crear ocupació, sobretot de caràcter indefinit. Una dada ens preocupa especialment i és que l'augment de l'atur de llarga durada ha provocat que més del 30% de les persones sense feina no tingui protecció econòmica, és a dir, estiguin desprotegides.

Analitzem també altres aspectes relacionats amb el mercat laboral com són la sinistralitat laboral o la mobilitat ocupacional, i per primer cop, estudiem la situació de les persones amb discapacitat i dels treballadors i treballadores autònoms respecte el treball. L'evolució de la contractació a casa nostra mereix un capítol específic.


Novament, esperem que aquest sigui un document d'utilitat i que pugui aportar informació per a elaborar propostes de millora de la situació del mercat de treball català.
Podeu accedir a l’estudi a través de la següent adreça:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada