Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dimecres, 4 d’abril del 2012

Convocatòria Diplomat d´infermeria d´Atenció Primària

DILIGÈNCIA DEL TRIBUNAL QUALIFICADOR DE LA CONVOCATÒRIA, TORN DE RESERVA ESPECIAL PER CONCURS OPOSICIÓ LLIURE, PER COBRIR PLACES VACANTS DE LA CATEGORIA PROFESSIONAL DE DIPLOMAT/ADA SANITARI/ÀRIA D’INFERMERIA D’ATENCIÓ PRIMÀRIA (SUBGRUP A2), DINS DE L’ÀMBIT DE LA DISPOSICIÓ TRANSITÒRIA VUITENA DE LA LLEI DE PROTECCIÓ DE LA SALUT .
(Núm. de registre de la convocatòria DT8-INF-2009. DOGC núm. 5551, de 22.1.2010)
Categoria: DIPLOMAT/ADA SANITARI/ÀRIA D’INFERMERIA (SUBGRUP A2)



D’acord amb el que preveuen les bases 1, 7.4 i 8 de la convocatòria esmentada, i resoltes les reclamacions presentades contra els resultats provisionals del concurs de mèrits de la fase de concurs oposició de la convocatòria esmentada, publicats mitjançant diligència de 6 de febrer de 2012, aquest tribunal qualificador,



A C O R D A:



1r. Publicar els resultats definitius del concurs de mèrits de la fase de concurs oposició, d’acord amb la llista que figura a l’annex 1 d'aquesta diligència.
2n. Publicar el resultat final de la fase de concurs oposició, amb indicació del número d’ordre de classificació final assolit per cada persona aspirant, d’acord amb la llista que figura a l’annex 2 d’aquesta diligència.
3r. Publicar les destinacions corresponents de les 67 places que figuren a la convocatòria, d’acord amb la relació que figura a l’annex 3 d’aquesta diligència.
4t. Convocar les persones aspirants incloses a la llista que figura a l’annex 2 d’aquesta diligència, a l’acte d’elecció de destinació que es realitzarà per rigorós ordre de classificació final obtingut, perquè facin l’elecció d’una gerència territorial i d’un servei d’atenció primària, d’acord amb les dades que es detallen a l’annex 4 d’aquesta diligència.

Veure listat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada