Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dimecres, 9 de gener del 2013

Grup d'ajuda a persones en situació d'atur de llarga durada

CCOO de Catalunya i Umbral, organització de professionals de la salut mental, hem organitzat un grup d’ajuda mútua per a persones que estiguin patint una situació d’atur de llarga durada amb afectació de les seves relacions i estat d’ànim (persones que tinguin sentiments de tristesa, dificultats per dormir, ansietat, pors, depressió, desànim, manca d'esperança en el futur, esgotament...).

L’objectiu del grup és millorar el malestar subjectiu de les persones que hi participin, a través de la possibilitat de parlar lliurement sobre la pròpia situació personal i la de cadascun dels companys i companyes del grup, amb l’objectiu de poder identificar millor les necessitats personals i col·lectives, i trobar-hi possibles solucions.

Per això us demanem que feu arribar aquesta informació als afiliats/des que estiguin al atur.

La iniciativa consisteix en participar en sessions d'autoajuda que començaran al finals de gener, però el 15 de gener s'han de fer les entrevistes de les persones interessades a participar.

Com funcionarà?

• El grup durarà 8 setmanes: es faran un total de 8 sessions d’1 hora i 30 minuts de durada, els dimarts al matí, de 10:00 a 11:30h.

• La primera sessió serà el dimarts 22 de gener i la darrera el 12 de març, sempre en el mateix horari (de 10:00 a 11:30h.).

• Les persones que hi participin han de garantir el seu compromís a assistir a totes les sessions, ja que el treball en grup fa que totes elles siguin necessàries per a dur a terme aquesta tasca col•lectiva d’ajuda mútua.

• L’assistència al grup és gratuïta.

• Les trobades es faran a la seu de CCOO de Catalunya:

Via Laietana, 16, 1a planta - Aula 4 / Metro: L4 - Jaume I - Bus: 17-19-40-45

T’interessa participar-hi?

Les persones que hi esteu interessades heu de sol•licitar la vostra inscripció abans del 21 de desembre trucant al telèfon al 93 481 27 80 (horari de 9 a 14, i de 16 a 18).

El dia 15 de gener es realitzaran les entrevistes a les persones que hagin sol•licitat participar en el grup.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada