Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dijous, 14 de novembre del 2013

Esclorosi múltiple. Exemple de superació


Josep Lluís Layola té 41 anys i esclerosi múltiple diagnosticada des de l'any 2004. El seu somni és participar al Titan Desert una cursa de gairebé 600 quilòmetres que es fa cada any a Marroc i que consta de 6 etapes en les quals s'atrevessen muntanyes i desert.
Layola, malgrat la fatiga, l'espasticitat i el dolor a causa de l'esclerosi múltiple, es va superant cada any. Aquest 2013 va guanyar el mes de juny el sotscampionat d'Espanya de triatló amb distància sprint a Altafulla. Més recentment, el mes d'octubre, va participar a la Challenge Barcelona-Maresme fent 180 km en bicicleta, corrent una marató i nedant 3,8 quilòmetres.
El seu proper repte és el Titan Desert. Atès que les inscripcions a curses d'aquestes característiques tenen un cost important, Layola ha presentat una candidatura per obtenir una beca a través de  la campanya "Persigue tus sueños" que porta a terme GAES per esponsoritzar projectes esportius. Layola té previst destinar un percentatge d'aquesta beca a la Fundació Esclerosi Múltiple.
Per obtenir la beca, cal que Josep Lluís Layola sigui un dels 10 projectes més votats. Un cop passada aquesta sel·lecció, GAES decidirà quin o quins dels 10 projectes amb més suport popular subvenciona. Per ajudar a Josep Lluís a complir el seu somni podeu votar clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada