Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dimecres, 22 de juny del 2016

Queixes convocatòria Infermeria-TCAI

Hem rebut gran quantitat de queixes d’aspirants al concurs-oposició ICS, pel que fa a la realització de la primera prova del passat 19 de juny de 2016.

Les queixes venen de les persones aspirants de les categories professionals d’Infermeres i de TCAI.


En relació a Infermeres i Infermeres: 


Per l’incident ocorregut a Barcelona, en alguna aula del Campus UPF, on com a conseqüència d’una tall de llum, es va permetre als aspirants la utilització (prohibida expressament) dels dispositius mòbils com a llanterna, amb el conseqüent risc de consulta via internet que això podria comportar.


En relació a TCAI: 


Per l’incident ocorregut a l’Hospital de Viladecans, on suposadament, la nit abans de l’esmentada prova va aparèixer una documentació relativa a una aspirant amb el conseqüent codi de barres. Això va generar una denúncia

Des de CCOO exigim a l’ICS que es pronunciï sobre el desenvolupament d'unes oposicions molt controvertides des del seu origen, que van generar molta crispació per la poca quantitat de places, i que a sobre, organitzativament, estan deixant molt a desitjar.

Dir també, que les xarxes socials van plenes d’aquests incidents i d’altres, i que ha originat el desencant del conjunt de treballadors i treballadores de la institució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada