Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dimecres, 22 de juny del 2016

Resum reunió de la comissió de seguiment mobilitat voluntària 17/06/2016

El funcionament que serà de la següent forma: 

La persona que vulgui canviar de centre haurà d’accedir a l’aplicatiu per inscriure’s i podrà sol·licitar fins a tres destinacions en ordre de preferència.

Quan es produeixi una vacant en un centre, des de Recursos Humans, enviaran un email a l’aspirant a la vacant que tingui més puntuació. L’aspirant s’haurà de posar en contacte amb el director del centre on es troba la vacant i el director l’informarà de les condicions de treball. CCOO demanem que els directors donin les condicions del lloc de treball i del torn per escrit ens contestan que recomanarà que es faci així però no serà obligatori.

El termini proposat per l’ICS per que la persona aspirant decideixi si accepta la vacant o no és de 3 dies i a petició de CCOO s’aconsegueix que finalment sigui de 10 dies des què s’envia l’email. A l’email que s’enviarà des de Recursos Humans s’indicarà que el procés no podrà superar en cap cas els 10 dies. 

Si la persona renuncia a ocupar la vacant, no podrà tornar a sol·licitar una vacant per aquesta via durant un any. Considerem que aquesta mesura és injusta perquè si es pot renunciar en qualsevol moment del procediment seràs sancionat amb un any sense poder tornar a participar de qualsevol manera, incloent-hi la renúncia a les destinacions que es fiquen en 2n i 3r lloc. En aquest cas el nomenament no canvia. Si la persona s’incorpora en el nou lloc de treball, no podrà tornar a sol·licitar una vacant per aquesta via durant 2 anys. 

La baremació de les persones que sol·licitaran la mobilitat voluntària es farà el primer divendres dels mesos senars (gener, març, maig, juliol, setembre i novembre) excepte al mes de juliol que es baremarà el dia 15 i la llista amb les puntuacions per ordre la veuran els aspirants a partir del dia 18. El que veurà la persona és un llistat per ordre de puntuació per a cadascuna de les destinacions sol·licitades.

Els dies 28 i 29 de juny es preveu que ja es pugui accedir a l’aplicatiu per fer les sol·licituds i inscripcions. Els aspirants no es veuran baremats fins a la primera baremació, es a dir, fins al 18 de juliol. S’espera per aquesta data que es comencin a ocupar les primeres vacants.

Les sol·licituds es podran modificar i donar de baixa una, dos o totes les destinacions sol·licitades. Es a dir, es podrà modificar o anul·lar. La sol·licitud es podrà imprimir en PDF. 

Per últim, CCOO preguntem si les persones que ocupen un lloc per una comissió de serveis es poden veure afectats per aquesta mobilitat i la resposta és que no. Les persones que es troben en situació de reingrés provisional també poden sol·licitar vacant per aquesta via.

S’acorda la propera reunió de la comissió per quan s’hagi engegat l’aplicatiu, abans del 15 de juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada