Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

divendres, 10 de març del 2017

Resum de la 2ª reunió grup treball Tancament del CP Homes ( Model )

Resumen Grup de treball tancament CP Homes Barcelona (La Model): 

Es convoca el Grupo de Treball Sectorial a 2a reunióa data del 7 d’abril de 2017 per continuar debatin els criteris de reubicació del personal sanitari afectat (42 persones) pel tancament del CP Homes Barcelona (La Model). 

Sobre les qüestions proposades en la 1a reunió i d’altres 

- Se convocarà a la Junta de Personal de les seccions sindicals per informar als diferents sindicats dels criteris d’ aplicació al personal laboral fix. Sobre el personal funcionari l’ICS esta convocat a la Mesa del sector del personal de la Administració Tècnic per comunicar quins son els criteris que s’han decidit aplicar. 

- L’ICS accepta la proposta i s’incorporarà al Pacte a tancar en la Mesa, sobre el compromís de possible retorn en el cas d’obertura d’un nou centre penitenciari a Barcelona Ciutat.

- L’ICS accepta la proposta i s’incorporarà al Pacte a tancar la Mesa, que no hi haurà penalització del personal fix reubicat en futurs processos de mobilitat voluntària. 

- L’ICS analitza la proposta de possibilitat que el personal laboral fix i el personal funcionari també pugui ser reubicat a d’altres dispositius assistencials de Barcelona Ciutat, en principi segons les necessitats de Barcelona Ciutat. 

- L’ICS accepta la proposta i s’incorporarà al pacte a tancar en la Mesa, que el personal que gaudeix d’exempció d’atenció continuada, podrà mantenir-la tant als CP como a altres dispositius assistencials de Barcelona Ciutat de reubicació. 

- L’ICS accepta la proposta de la possibilitat que al personal de reforç també tingui opcions de poder ocupar llocs en d’altres CP, però amb els següents termes: si queden vacants en d’altres CP s’oferirà al personal de reforç, en funció de la seva ubicació en la borsa de treball. 

- La Direcció de la DAP analitzarà les necessitats (vacants, jubilacions...) dels dispositius assistencials en la Direcció d’Atenció Primària de Barcelona ciutat, per saber les disponibilitats en el moment de fer el procés d’elecció. 

- L’ICS ens dona el llistat de places ofertades en els CP. CCOO reiterà la possibilitat que puguin saber el torn abans d’escollit la plaça. L’ICS comenta que no les donarà. 

- L’ICS comenta que no ens donaràel llistat d’ordre del personal per antiguitat, per que no es faci distribució abans de temps i que no hi hagi conflictes entre els treballadors i per respecte aquests. Aquesta informació es donarà individualment, i que és contrastable a l’ATRI. 

- CCOO pregunta si haurà algun problema per el cobrament de les DPO per el canvi d’objectius als centres reubicació. L’ICS comenta que no hi haurà cap problema per que pugui cobrar les DPO. 

- CCOO comenta si es pot parlar amb el Departament de Justícia per amplia l’horari del transport per accedir a determinants CP, ja que aquests només estan adaptats per al personal funcionari i no tenen en compte els horaris de treball del sanitari que són diferents als funcionaris. A més els dies festius no hi ha transport. L’ICS comenta que ja han parlat amb el Departament de Justícia i que aquest no te cap impediment per utilitzar els seus mitjans de transport però que el personal sanitari s’ha d’ajustar als horaris que tinguin ells. 

- L’oferta de places es farà d’acord amb els increments de ratis de plantilla per l’augment d’interns o en previsió de cobertura de futures jubilacions (fins 2018). 

- CCOO pregunta per les “possibles” jubilacions voluntàries. L’ICS ens comenta que d’aquí a finals de Març-principis d’Abril s’han de confirmar per acabar d’oferir-les, si no es confirmen, en aquestes dates, no s’oferiran. 

- Llistat d’oferta de llocs: 

 Metge: 11 places: 3 (CPDones), 3 (CPB1), 2 (CPB2), 3 (CPMas Enric) 

 Metge (jubilacions 2018): 4 places: 1 (CPB1), 1 (CPB2), 1 (CP Joves), 1 (CP Puig de les Basses) 

 Farmacèutic: 1 plaça a CP Dones 

 DUI: 9 places: 2 (CPB1), 2 (CPB2), 1 (CP Puig de les Basses), 4 (CP Mas Enric) 

 DUI (possibles jubilacions voluntàries 2018):2 places a CPB1 

 TCAI:8 places: 3 (CPB2), 1 (CPB1), 2 (CP Mas Enric), 1 (CPQC), 1 (CP Dones) 

 TCAI (jubilacions 2018): 1 (CPB2), 2 (CP Ponent), 1 (CP Puig de les Basses) 

- L’ICS ens comunica que Barcelona Ciutat es reunirà aquesta setmana amb el personal sanitari de la Model (pròxim divendres) per explicar els acords fins aquest moment. Explicar les opcions que tenen ja d’escollir, limitacions com poden ser les “possibles” jubilacions i també com quedaran ordenats. 

- L’ICS comenta que l’Abril començarà la reubicació del personal sanitari a altres CP, i dependrà de la forma que el Departament de Justícia buidi la Model, però que encarà no ho saben. I que tenen que garantir les nits i caps de setmana. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada