Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

dimarts, 3 d’octubre del 2017

Concentracions i Carta del Secretari General per dia 3 Octubre

Mati, a les 11 hores, davant de l´IES Ramon LLul (avinguda Diagonal, 275 Barcelona) un dels col.legis electorals que van patir la repressió del Govern de l´Estat.

Tarda a les 18 hores, s´ha convocat una concentració a la Plaça Universitat sota el lema "En defensa dels drets i les llibertats"

CCOO fa una crida a la participació en l'aturada de país, convocada per demà 3 d'octubre

Company/a,

Ahir, 1-O, ens vam reunir en el marc de la Taula per la Democràcia, plataforma conformada per més de 60 entitats socials, econòmiques, sindicals i culturals de Catalunya. Una plataforma que vàrem constituir la setmana passada després de les actuacions jurídico-policials que es van produir en diferents institucions catalanes i empreses del país. Un compromís del conjunt de la societat civil per lluitar pels drets fonamentals i el marc democràtic del conjunt de la ciutadania.

En aquesta constitució ens vam comprometre a fer una resposta unitària i contundent a un nou atac als drets fonamentals, fet que es va produir en el dia d'ahir amb les carregues policials a les persones que lliurement exercien el seu dret a participar en la jornada de l'1-O i que va provocar centenars de ferits dels quals desitgem una prompta recuperació.

Aquesta resposta la vàrem pactar ahir en la proposta d'una aturada de país. Una resposta del conjunt de la societat civil catalana, patronals, empresaris/es, sindicats, treballadors/es, autònoms, associacions, institucions i del conjunt de la ciutadania de Catalunya.

Entenem que ha de ser una resposta de tothom i no només dels treballadors/es en el format clàssic del conflicte com és la vaga general. Aquest no és un conflicte laboral, va més enllà, és una crisi democràtica i la resposta no ha de ser laboral, ha de ser civil.

Per això fem una crida a la participació en la mobilització aquest dia 3 d'octubre a tota la ciutadania en qualsevol de les formes que sigui el resultat d'un consens entre totes les parts interpel·lades a participar. 

Fem una crida també a la participació a les diferents concentracions que es faran arreu del territori català a la tarda. Totes seran a les 18h. I els llocs els trobaràs a la web www.ccoo.cat <https://www.ccoo.cat/> . La principal concentració tindrà lloc a la Plaça Universitat, de Barcelona.

Els fets de diumenge han estat dels més greus que hem patit els ciutadans/es en democràcia i signifiquen un cop molt fort al nostre marc democràtic.

En aquest procés de mobilitzacions es creuen diferents opcions i emocions, tantes com les que representa la pluralitat del nostre país i també de la nostra afiliació. Però des de la direcció del sindicat entenem que hi ha una cosa que ens aplega i que necessita una resposta unitària: la defensa dels drets fonamentals i la defensa de la democràcia.

Per això et convidem a participar a les diferents iniciatives que es proposin a les empreses i centres de treball i a les concentracions de la tarda per tot el territori.
Una forta abraçada

Javier Pacheco Serradilla
Secretari General CCOO de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada