Benvinguts al blog de la secció sindical de CCOO centre-nord i Hospital de Viladecans

Benvinguts al blog de CCOO Baix Llobregat Centre-Nord

Estem al CAP Cornellà c/Bellaterra 31 3ª planta


(08940) Cornellà de Llobregat Telèfon 93 471 11 00


ccoobln@ambitcp.catsalut.net

i També a l´Hospital de Viladecans

(08840) Avinguda de Gavà 38 Viladecans

Telèfon 93 659 01 11 extensió 448

divendres, 19 d’abril del 2013

Tenim en marxa una gran mobilització social el diumenge 28 d'abril contra els pressupostos de la Generalitat, sota el lema "Aturem els pressupostos antisocials. Juntes Podem!".


La convocatòria és conjunta per part de la Plataforma Prou Retallades (PR), la Plataforma pel Dret a la Salut (PDS), el Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) i la Plataforma Sindical Unitària (PSU) de la Funció Pública, el Fòrum Social del Baix Llobregat (FSBLL), la Plataforma en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP) i altres organitzacions.

La convocatòria es concretarà amb diferents concentracions sectorials que es duran a terme a les 11:30 del matí, pendents que s'hi puguin sumar altres col·lectius com la Plataforma en Defensa de la Cultura, la Marea Taronja dels Serveis Socials, la FCONG, la PAH i les organitzacions en defensa del medi ambient.

Concentracions i columnes a partir de les 11:30h:


MUCE - Punt concentració Pg. Gràcia / Aragó

PDS - Punt concentració Gran Via / Balmes (ICS)

PSU - Punt concentració Rambla Catalunya / Diputació (Dep. Economia)

PUDUP - Pl. Universitat

FSBLL - Balmes / Rda. Universitat


12:30h Manifestació unitària:

Aquestes columnes i les que es puguin afegir confluirien a Plaça Catalunya per iniciar una gran manifestació unitària, a les 12:30h, que passaria per Ronda St. Pere - Via Laietana - Marqués de l'Argentera i acabaria amb la lectura d'un manifest a la porta del Parc de la Ciutadella. La pancarta unitària estarà íntegrament portada per dones representants de les diferents columnes.

Aquesta gran mobilització vol incloure a tothom i ser el màxim d'unitària i representativa.

I recorda..... Sanitat ens trobem a les 10h a la Federació i a les 11h davant de l’ICS (Balmes/Gran Via) Hem de portar les samarretes amb el logo de CCOO i la bata blanca (o uniforme)

No hi faltis!! ....... I vine acompanyat/da


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada